„Covoare Ungheni” apreciate în Europa pentru calitatea înaltă și designul unic

„Covoare Ungheni” apreciate în Europa pentru calitatea înaltă și designul unic

Covoarele moldovenești 🇲🇩 au ajuns să fie👌apreciate la cel mai înalt nivel și în Europa. Mai exact, este vorba despre cele produse în vestul țării, la Ungheni.

Renumiți experți👩‍🎓 și bloggeri 👩‍💻 au scris despre calitatea înaltă și designul unic al celor fabricate de compania „Covoare Ungheni”, cunoscută în Europa sub denumirea de Moldabela. De exemplu, cea mai populară bloggeriță în domeniul designului interior din Marea Britanie 🇬🇧 a scris: „Covoarele moldovenești sunt mai mult decât doar niște accesorii: ele sunt o expresie a creativității, o formă de artă 🎨 și o parte a identității culturale” ❤️.

Iar o altă expertă 👩 din Spania a rămas plăcut surprinsă de stilul covoarelor, care, scrie ea, s-a încadrat perfect în cromatica locuinței sale: 💬„Covoarele îmbină simplitatea și finețea, evitând supraîncărcarea designului. Acesta e secretul succesului👍. Am ales colecția datorită designului și culorilor, atât de clade și elegante”.

Distribuie:
Alte articole
Covorul, o necesitate sau un element de design? Ярмарка Ковров в Тараклии Comanda on-line Covoare mai accesibile cu LiberCard și un Covor cadou! IAMANIA Tombolă Caritabilă