Regulile de prestare a serviciilor

Regulile de prestare a serviciilor

Cum cumpar?

Faci cumpărături ușor și avantajos!

Covoarele pot fi procurate in magazinele noastre Carpeta - Covoare Ungheni vizitind Showroom-ul din Chisinau, Balti, Ungheni si Cahul. Aici puteti primi o consultație profisionista de la echipa noastra. 

Cum să faci cumpărături de pe site?

1. Alege-ți marfa. Ordinele pot fi plasate pe website sau prin telefon cu ajutorul unui consultant. Incercați cuvinte-cheie: model sau categorie. Sau deschideți catalog structurat logic și cu posibilitate de a compara produsele ca să puteți alege mai rapid. 

 

2. Adăugați marfa în coș. Daca ati ales covorul, selectati marimea dorită,  apăsați butonul [Comanda Produsul] selectati regiunea, introduceti numele si prenumele, telefonul dvs si apăsați butonul [Trimite Comanda] și puteți continua shopping-ul. Sau apelati la numărul de telefon indicat in contacte si operatorul nostru va coordona detaliile ordinului.

 

3. Confirmarea comenzii. În maxim 48 de ore veţi fi contactat de către un reprezentant Carpeta pentru a confirma comanda si ziua in care puteți ridica marfa din magazin de sine stătător.

 

Utilizarea site-ului

Site-ul www.covoare.md este prevăzut pentru a fi utilizat în scopuri personale, necomerciale şi legale. În conformitate cu Condiţiile de utilizare, Dvs. puteţi să utilizaţi site-ul www.covoare.md şi informaţia plasată pe el, exclusiv în scopuri de informare, necomerciale şi personale. Dvs. nu aveţi dreptul să utilizaţi site-ul www.covoare.md în scopuri ilegale. Dvs. sunteţi de acord să nu perturbaţi funcţionarea site-ului www.covoare.md  să nu agravaţi fără motiv şi să nu vă implicaţi, într-un oarecare alt mod, în funcţionarea normală a site-ului menţionat sau în folosirea lui de către alţi utilizatori. Utilizând acest site, Dvs. sunteţi de acord:

  • să nu descărcaţi şi să nu transmiteţi mesaje/informaţii, care ar putea duce la încălcarea drepturilor cuiva sau care le încalcă;
  • să nu utilizaţi site-ul www.covoare.md în orice scopuri de încălcare a legislaţiei locale, de Stat, naţionale sau internaţionale;
  • să nu utilizaţi site-ul www.covoare.md în calitate de mijloc de transmitere a publicităţii sau a altor materiale nedorite persoanelor terţe;
  • să nu utilizaţi site-ul www.covoare.md în scopul plasării sau transmiterii materialelor ilegale, obscene, defăimătoare, insultătoare, precum şi a materialelor care conţin ameninţări sau calomnii;
  • să nu întreprindeţi tentative de deconectare a site-ului www.covoare.md, prin complicarea sau perturbarea funcţionării sale normale, printr-un oarecare alt mod.
Dreptul de autor

Informaţiile, precum şi orice alte tipuri de conţinut de pe acest site sunt protejate de dreptul de autor, potrivit legislaţiei Republicii Moldova. Pe site pot fi plasate şi alte notificări cu privire la drepturile de proprietate şi informaţii privind drepturile de autor, care trebuie să fie respectate. Dvs. nu aveţi dreptul, în nici un caz, să utilizaţi orice gen de informaţii sau materiale, conţinute pe acest site, inclusiv fotografii şi imagini grafice, care încalcă drepturile de autor, dreptul la marca comercială sau alte drepturi de proprietate ale unor anumite persoane. Dvs. nu aveţi dreptul să reproduceţi, să publicaţi sau să creaţi lucrări derivate sau transfer de informaţii, sau alte materiale de pe acest site. Nu aveţi dreptul să răspândiţi informaţiile şi orice alte materiale de pe acest site, însă aveţi dreptul să descărcaţi materialele informative plasate pe acest site, numai în scopuri personale, necomerciale, cu condiţia, ca Dvs. să nu modificaţi sau să înlocuiţi, printr-un oarecare mod, materialele informative, să nu excludeţi sau să modificaţi indicaţiile existenţei drepturilor de autor sau a mărcii comerciale conţinute în acestea. Această condiţie nu se referă de asemenea şi la design-ul acestui site şi la acea parte din conţinut, pe care nu este indicat faptul că ar fi destinată pentru descărcare. Orice utilizare a informaţiilor şi a altor tipuri de conţinut de pe site, care nu sunt prevăzute în Condiţiile de utilizare, poate fi considerată o încălcare a legislaţiei privind dreptul de autor, marca comercială sau a altor legi.

Utilizarea Internetului şi a altor mijloace electronice de informare în masă

Dvs. utilizaţi acest site şi conţinutul acestuia pe propriul risc. Dvs. sunteţi conştienţi de faptul că transmiterea datelor sau a informaţiilor (inclusiv prin poşta electronică) prin intermediul Internetului sau prin intermediul altor reţele cu acces liber nu este sigură şi presupune riscul de pierdere, interceptare sau modificare în procesul de transmitere. Noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru divulgarea sau interceptarea informaţiilor sau pentru pierderea sau coruperea acestora, care pot apărea ca urmare a transmiterii prin Internet sau prin intermediul altor reţele cu acces liber, în timpul utilizării de către Dvs. a acestui site. Noi nu declarăm şi nu garantăm faptul, că conţinutul de pe acest site este disponibil în orice moment sau poate fi folosit peste tot. Prin accesarea acestui site în timpul şederii într-o altă ţară, Dvs. vă asumaţi responsabilitatea pentru respectarea legislaţiei acelui stat.