Aniversarea showroom-ului din Chișinău și doar două zile de reduceri unice

Aniversarea showroom-ului din Chișinău și doar două zile de reduceri unice
Cel mai mare magazin de covoare din Chișinău împlinește 20 de ani! Cu această ocazie, sunteți cu toții invitați să îl vizitați. Reduceri generoase, care pot fi dublate, zonă pentru copii, master-class-uri creative! Grăbiți-vă – sărbătoarea va dura doar 2 zile!
 
Aniversarea showroom-ului Covoare Ungheni din Chișinău este o ocazie excelentă de a începe primăvara cu împlinirea viselor. În cadrul sărbătorii, vă promitem un ocean de plăcere și multă dispoziție bună. În plus, vă garantăm prețuri unice la covoarele frumoase și calitative de la acest producător cu renume.
 
 
 
Doriți să adăugați confort în viața dumneavoastră? Acum a sosit momentul! Iar locul în care se va împlini visul dumneavoastră este showroom-ul din sectorul Sculeni al capitalei, strada Calea Ieșilor 10b. Aveți grijă să ajungeți la timp la sărbătoare în zilele de 2 și 3 martie. Nu puteți rata o astfel de ofertă, pentru că aniversările nu se întâmplă prea des!
 
 

Ce le pregătim oaspeților?

 
  • Reduceri. În cinstea celei de-a 20-a aniversări a showroom-ului, cumpărătorii vor beneficia de o reducere exclusivă: -20% la toate covoarele din colecțiile anului trecut! Nu este posibil așa ceva? Ba da, este posibil în showroom-ul Covoare Ungheni, dar numai cu ocazia aniversării. Nu ratați șansa – aveți o oportunitate incredibilă de a vă reînnoi casa cu o economie avantajoasă!
  • Magie de primăvară. Primăvara în Moldova începe cu mărțișoare și desigur îi veți găsi la showroom în cantități foarte mari, iar aici sunt magici – în curând veți afla motivul.
  • Creație. Una dintre surprizele pentru oaspeți este Atelierul de creație din zona pentru copii. În timp ce părinții vor alege covoare, copiii vor fi ghidați de un artist cu experiența și vor putea să-și creeze propriul mărțișor magic din lână neozeelandeză. Aceasta este folosită în producție, mai jos venim cu detalii.
  • Reduceri duble. Cum așa, mai multe reduceri? Da! Vă dezvăluim secretul mărțișoarelor magice de la Covoare Ungheni: este nevoie doar să le arătați la casă și reducerea aniversară de 20% se va dubla și se va transforma în 40%! Vă puteți imagina așa ceva: -40%! Vă mai ajung bani pentru încă un covor! Atenție! Reducerea este valabilă doar dacă Mărțișorul este realizat manual în atelierul din showroom.
  • Colecție vastă. Fabrica Covoare Ungheni este renumită pentru colecțiile sale. La showroom veți găsi covoare pentru toate gusturile – de la cele clasice până la cele mai îndrăznețe și moderne. Aici puteți găsi produse care pot adăuga o notă de culoare oricărui interior. Articole fascinante, realizate din faimoasa lână neozeelandeză, pentru cunoscătorii de tradiție. Iar pentru cei care aleg evoluțiile moderne și stilul eco, avem colecții de covoare realizate din materiale reciclate. La showroom-ul de pe Calea Ieșilor 10b veți găsi covoare în orice combinație de culori, potrivite cu orice stil – din lână și sintetice, cu fir lung și fir scurt.
  • Calitate impecabilă. Covoare Ungheni este una dintre cele mai importante companii europene, renumită pentru calitatea deosebită a produselor sale și care se menține cu încredere în Top 50 producători mondiali. Fabrica a fost fondată în 1980, iar după privatizare a fost supusă unei ample modernizări. În prezent, combină tradițiile locale de confecționare a covoarelor și tehnologiile avansate. Covoarele sunt produse cu ajutorul celor mai performante echipamente germane și belgiene, folosind materii prime de la cei mai buni producători mondiali, în conformitate cu standardele internaționale de calitate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Distribuie:
Alte articole
Târg de Covoare la Bălți! IAMANIA Aniversare Covoare Ungheni! Covorul, o necesitate sau un element de design? „Covoare Ungheni” apreciate în Europa pentru calitatea înaltă și designul unic Ярмарка Ковров в Тараклии