Alege covor din lână

Alege covor din lână

choose wool

 

“Covoare Ungheni” utilizează fire naturale din lână ecologică. Firele noastre sunt create folosind Lână din Noua Zeelandă și Marea Britanie, care sunt cunoscute ca fiind de înaltă calitate. De asemenea, folosim  Lână  Eco Cardata care ne ajută să proiectăm covoare din lână cu textura diferită

 

 

Covoarele de la “Covoare Ungheni” sunt fabricate din lână de înaltă calitate, care garantat vor  rezista in timp. Fibra este extrem de stabilă și are proprietăți elastice care reduc semnificativ urmele inestetice ale mobilierului sau urme.

 

Aceste covoare de lână conțin urme de ulei organic care asigură rezistență naturală la pete și murdărie. Acestea reprezintă o soluție excelentă pentru a preveni alergia, deoarece împiedică circulația particulelor de praf și le păstrează în interiorul fibrelor, absorbind, în același timp, umiditate din aer și ajutând la controlul atmosferei din locuința dumneavoastră.

 

Fibra de lână este un excelent izolator, menținând căldura în podea în timpul iernii și răcoarea în timpul verii. Aceste covoare din lână sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât covoarele sintetice, sunt ecologice și extrem de ușor de curățat.

 

Distribuie:
Alte articole
Procura covoare cu StarCard Covoare mai accesibile cu LiberCard și un Covor cadou! Preț de Fabrică IAMANIA Маша Сильченко – одна из победительниц конкурса Recomandări privind întreţinerea covoarelor