Cum corect de ales un covor?

Cum corect de ales un covor?

Cele mai multe camere au nevoie de un covor. Camerele fără un covor pot părea neprietenoase și nefinisate. Covoarele aduc o stare de lux și caracter dacă sunt de bună calitate. Dar cum să alegeți culorile, modelele și textura covoarelor pentru camerele dvs.?

 

Iată un ghid rapid cu câteva sfaturi pentru a vă ajuta:

 

SCOPUL

În primul rând, trebuie să înțelegeți scopul viitorului dvs. covor: doriți o afirmație reală pentru a defini spațiul, sau un design mai neutru și mai relaxat, pentru a combina interiorul unei camere?

DIMENSIUNI

Dacă doriți să împărțiți o cameră în mai multe zone, unele covoare mici vă pot ajuta să identificați spații diferite. O soluție comună este ca mobila sa fie pozitionata pe covor sau de exemplu, în fața unei canapele și scaune. Pătratul trebuie să fie puțin mai lung și mai lat decât mobilierul și nu departe de scaun sau fotolii. (Imagini A și B).

 

Dacă doriți să dați spațiului un aspect surprinzător de luxos și vizualizare uniforma, alegeți cea mai mare dimensiune dacă vă puteți permite, iar acest lucru vă dă un efect generos și liniștitor în cameră (Imaginea C). Covoarele mari sunt, de asemenea, bune atunci când doriți să combinati perfect interiorul unei camere. Pentru sufragerie, optează pentru un covor mare sub masă pentru a aduce culoare în spațiu. Mărimea ideală este, în general, cu cel puțin 1,50 m mai mare decât masa în fiecare direcție, pentru a avea spatiu atunci când tragem scaunele (Imaginea D). 

 

 

 

Pentru un dormitor, cel mai bun loc pentru un covor se află sub pat, dar ne ajunghand pina la noptiere (imaginea E). O altă alternativă este să aveți covoare mai mici pe părțile laterale ale patului (Figura F).

 

 

 

 

 

Distribuie:
Alte articole
Activăm în regim normal (cu respectarea normelor sanitare) Ярмарка Ковров в Тараклии 2022 Preț de Fabrică Târg de Covoare la Bălți! Tradiția covorului moldovenesc IAMANIA